HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
Referenties

Referenties

Grote reclameborden – mobiel en veilig
Grote reclameborden – mobiel en veilig

Verplaatsbare en veilige reclameborden op groot formaat

Opvallend grote en toch eenvoudig te verplaatsen reclameborden op basis van truss-systemen worden steeds populairder.
In het verleden al kon Naxpro Truss een groot aantal van deze constructies uitvoeren voor klanten, waarbij veiligheid en gebruiksgemak de hoogste prioriteit hadden. Vanaf planning tot en met montage biedt Naxpro Truss niet alleen de nodige ervaring, maar ook een compleet assortiment.

Aksano beursstand op de Boot in Düsseldorf

Beursstand van Aksano op de Boot in Düsseldorf

De planners van Naxpro Truss ensceneerden op de Boot in Düsseldorf deze beursstand en de tentoongestelde speed catamarans met een elegante truss-constructie in combinatie met de passende lichteffecten.

De SchauBox in Bremen
De SchauBox in Bremen
De SchauBox in Bremen
De SchauBox in Bremen

De SchauBox in Bremen

De SchauBox in Bremen is het startpunt voor een bezoek aan het Universum® Bremen. Vanuit de foyer bereiken de bezoekers de speciale tentoonstelling, het EntdeckerPark en via een brug ook het Science Center aan de overkant van de straat. Op de eerste verdieping van het gebouw bevindt zich een ruimte van 700 vierkante meter voor speciale tentoonstellingen en een multifunctionele theater- en lezingenruimte die plaats biedt aan maximaal 150 personen.

In de ruimten voor tentoonstellingen en optredens monteerde Naxpro Truss aan het plafond, op 6 meter hoogte, speciale Halfenrails voor een flexibele montage van het geplande 3-punts truss-systeem, inclusief de verlichting die op het soort tentoonstelling kan worden afgestemd.