HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
12.08.2013 I 17:28

HD-boxcorners worden standaard!

Als eerste producent van truss-systemen kan Naxpro Truss voortaan heavy-duty boxcorners met dubbele diagonalen uit voorraad leveren!Ten opzichte van de gebruikelijke boxcorners kunnen boxcorners met dubbele diagonalen een veel hogere belasting aan en zijn dus de ideale basis voor topklasse truss-constructies.


Voortaan bieden adapters, boxcorners en 2-punts boxcorners van FD 21 tot HD 44 een solide en beresterke basis voor prima rig-constructies van alle mogelijke typen.
 
Naxpro Truss, altijd een stap vooruit

Eersteklas rigging-accesoires
23.05.2013 I 12:02

Eersteklas rigging toebehoren

Naxpro Truss neemt de professionele rigging toebehoren van Riggatec op in haar assortiment!


Naxpro Truss is nu een one-stop adres voor hoogwaardige aluminium truss-systemen in combinatie met eersteklas toebehoren, zoals klemmen en dubbele klemmen, veiligheidskabels tot en met de meest uiteenlopende hijsmiddelen, waaronder sluitschalmen, ringmoeren en kettingschakels.

Nieuw: Variabele spacer
08.03.2013 I 16:20

Nieuw: Variable Spacer

Steeds de juiste afstand met variabele spacers (male) van Naxpro Truss!

 

Het Naxpro Truss spacer assortiment FD 31-HD 44 is uitgebreid. Met behulp van variabele afstandhouders kunnen eenvoudig en kostengunstig uiteenlopende speciale truss-constructies worden geproduceerd.


?Het bijzondere aan deze afstandhouders is dat zij over een afstand van 12 tot 170 mm op de millimeter exact in te stellen zijn.??

 

Door middel van een extra-sterke M24 schroefdraad kunnen de variabele spacers ook worden toegepast bij veeleisende constructies.

Nieuw: Nivelleer-Basisonderstellen
26.02.2013 I 09:28

Nieuw: Nivellerende voetstellen

Steeds op één hoogte!
 
Met de nieuwe en praktische nivellerende voetstellen van Naxpro Truss kunt u uw truss-constructie ook op een oneffen ondergrond gemakkelijk uitlijnen.

 

Onderdelen uit het assortiment van originele Naxpro Truss toebehoren bieden steeds de passende oplossing.

Naxpro Truss BLACK LABEL
Naxpro Truss BLACK LABEL
Naxpro Truss BLACK LABEL
11.01.2013 I 10:11

Naxpro Truss BLACK LABEL

Voor televisieopnames, bij gala-evenementen en bij de standbouw zijn onopvallende truss-constructies die geen reflecties veroorzaken van doorslaggevend belang. Met de nieuwe Naxpro Truss Black Label series beschikt u over het passende materiaal voor deze gelegenheden!

 

Vanaf nu zijn alle FD 33 en FD 34 systemen ook in zwart uit voorraad leverbaar!