HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

Nieuw: De LED-Public-Viewing-Tower
Nieuw: De LED-Public-Viewing-Tower
Nieuw: De LED-Public-Viewing-Tower
Nieuw: De LED-Public-Viewing-Tower
Nieuw: De LED-Public-Viewing-Tower
04.04.2014 I 11:36

NIEUW: De led-public-viewing tower

Precies op tijd voor het WK voetbal 2014 verschijnt er bij Naxpro Truss de led-public-viewing tower, waarbij gebruik wordt gemaakt van GS 34 en GS 64 truss-systemen in verschillende uitvoeringen.
 
De led-tower kan worden voorzien van een hoogwaardig led-scherm voor een perfect beeld met grote scherpte. Op marktpleinen, bij feesten of evenementen wordt het sportevenement van het jaar met de Naxpro Truss led-public-viewing tower een onvergetelijke gebeurtenis.

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

Naxpro-Truss FD24 wordt nog stabieler!
01.04.2014 I 15:34

De Naxpro Truss FD24 nu nog stabieler!

Voortaan worden alle truss-systemen van 50 tot 400 cm met extra einddiagonalen versterkt. Deze zorgen voor nog meer stabiliteit en een nog grotere levensduur.

 

Vanwege de beperkte diameter van de dragende buis van slechts 35 mm wordt het FD 24 truss-systeem vaak toegepast bij de evenemententechniek, standbouw en winkelinrichting. Hoewel de afmetingen zeer beperkt zijn, is er nog voldoende marge voor belichting en reclame.

HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
HD-Boxcorner worden standaard!
12.08.2013 I 17:28

HD-boxcorners worden standaard!

Als eerste producent van truss-systemen kan Naxpro Truss voortaan heavy-duty boxcorners met dubbele diagonalen uit voorraad leveren!Ten opzichte van de gebruikelijke boxcorners kunnen boxcorners met dubbele diagonalen een veel hogere belasting aan en zijn dus de ideale basis voor topklasse truss-constructies.


Voortaan bieden adapters, boxcorners en 2-punts boxcorners van FD 21 tot HD 44 een solide en beresterke basis voor prima rig-constructies van alle mogelijke typen.
 
Naxpro Truss, altijd een stap vooruit

Eersteklas rigging-accesoires
23.05.2013 I 12:02

Eersteklas rigging toebehoren

Naxpro Truss neemt de professionele rigging toebehoren van Riggatec op in haar assortiment!


Naxpro Truss is nu een one-stop adres voor hoogwaardige aluminium truss-systemen in combinatie met eersteklas toebehoren, zoals klemmen en dubbele klemmen, veiligheidskabels tot en met de meest uiteenlopende hijsmiddelen, waaronder sluitschalmen, ringmoeren en kettingschakels.

Nieuw: Variabele spacer
08.03.2013 I 16:20

Nieuw: Variable Spacer

Steeds de juiste afstand met variabele spacers (male) van Naxpro Truss!

 

Het Naxpro Truss spacer assortiment FD 31-HD 44 is uitgebreid. Met behulp van variabele afstandhouders kunnen eenvoudig en kostengunstig uiteenlopende speciale truss-constructies worden geproduceerd.


?Het bijzondere aan deze afstandhouders is dat zij over een afstand van 12 tot 170 mm op de millimeter exact in te stellen zijn.??

 

Door middel van een extra-sterke M24 schroefdraad kunnen de variabele spacers ook worden toegepast bij veeleisende constructies.