HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

Naxpro Truss Tunneldak
29.01.2016 I 17:10

Prolight + Sound 2016! Save the date!

Als een van de grootste Europese fabrikanten van truss-systemen was Naxpro-Truss ook dit jaar weer aanwezig op de Prolight + Sound in Frankfurt. Van 5  tot 8 april 2016 konden belangstellende bezoekers de stand van Naxpro-Truss G15 in hal 3.0 bezoeken om kennis te nemen van het belangrijkste nieuws en vernieuwingen op het gebied van truss en truss-systemen.
 
De Prolight + Sound is de grootste internationale beurs voor technologie en dienstverlening op het gebied van evenementen, installatie- en productietechniek wereldwijd. De beurs bestrijkt de totale range van producten en diensten in de evenementenbranche, van professionele lichttechniek, rigging, professionele sound-systemen en studio equipment, via truss-constructies en podiumbouw tot en met netwerktechniek, conferentietechniek en geluidsinstallaties.
 
Het beursbedrijf in Frankfurt heeft het concept van Prolight + Sound op een aantal belangrijke punten aangepast. De belangrijkste wijzigingen vindt u hier:
http://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/de/besucher/messeprofil/2016.html
 
Wij verheugen ons op uw bezoek!

Naxpro Truss Tunneldak
Naxpro Truss Tunneldak
Naxpro Truss Tunneldak
06.05.2015 I 12:22

Voor het nieuwe tunneldak TR16 begint het open-air seizoen 2015!

Met een spanwijdte van 16 m en een hoogte van 11 m heeft Naxpro Truss een indrukwekkend formaat gecreëerd! Door de modulaire bouw van het TR16 dak kunnen de meest uiteenlopende podiumdiepten op een eenvoudige manier worden gerealiseerd.

Bij een podiumdiepte van 8 m is er een daklast van 9 ton mogelijk, de grotere versie met een oppervlakte van 16 x 16 m is zelfs goed voor een daklast van 18 ton.
 
Op wens van de klanten heeft Naxpro speciaal voor dit podiumdak binnen 2 weken een GS44 truss-systeem met vorkverbinding geproduceerd.

FHD33 plus truss
24.04.2015 I 13:21

De Naxpro Truss FHD 33+ is uit!

Het FHD 33+ truss-systeem is een absolute noviteit voor de evenementenbranche omdat het door zijn innovatieve constructie de verhouding tussen draagvermogen en hanteerbaarheid revolutioneert.

In tegenstelling tot de standaard FD 33 serie, die is voorzien van drie hoofdbuizen met een dikte van 2 mm, heeft de FHD 33+ één hoofdbuis met een wanddikte van 4 mm. De voordelen die dit met zich meebrengt, liggen voor de hand. De FHD 33+ combineert het logistieke voordeel van een 3-punts truss-systeem met de hogere belastbaarheid van een 4-punts uitvoering en dit resulteert in besparingen bij de transport- en aanschaffingskosten. En dat is nog niet alles. Ondanks het twee keer zo grote draagvermogen in vergelijking met de FD 33, het verwante lid van de serie, is de Naxpro Truss FHD 33+ volledig compatibel met de FD/HD 33 en dit levert een ongekende flexibiliteit op bij een minimum aan laadruimte.

 

De voordelen:

  • twee keer zoveel draagvermogen als een FD 33 truss-systeem*!
  • de bracings lopen parallel voor een betere lastoverbrenging!
  • met het lichte gewicht van een 3-punts truss-systeem, maar met de sterkte van een 4-punts uitvoering!
  • 30% minder laadvolume vereist dan bij een 4-punts truss-systeem van dezelfde bouwwijze*!
  • combineerbaar met de FD 33 en HD 33!
  • ideaal vanwege minder laadvolume!

 

* Twee maal zoveel draagvermogen vanaf een spanwijdte van 10 m in vergelijking met een FD 33 truss-systeem bij slechts 70% laadvolume ten opzichte van een 4-punts systeem uit de FD 34 serie.

 

Nog meer informatie vindt u hier!

 

Prolight+Sound 2015
04.03.2015 I 11:12

Naxpro-Truss op de Prolight+Sound

De Prolight + Sound is de grootste internationale beurs voor technologie en dienstverlening voor evenementen, installatie en productie wereldwijd. De beurs bestrijkt de totale range van producten en diensten in de evenementenbranche, van professionele lichttechniek, rigging, professionele sound-systemen en studio equipment, via truss-constructies en podiumbouw tot en met netwerktechniek, conferentietechniek en geluidsinstallaties.

 

Bezoek ons van 15 tot 18 april 2015 op de Prolight + Sound in Frankfurt, hal 9.0 stand C9. Voor kaartjes kunt u contact opnemen met ons. 


Meer informatie op:
http://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/de/aussteller/willkommen.html

Arc roof
Arc roof
Arc roof
Arc roof
12.02.2015 I 15:03

True Sound Hire LTD met nieuw ARC Roof van Naxpro Truss!

Het Britse True Sound Hire Ltd start het nieuwe open-air seizoen met een nieuw Arc Roof! Naxpro Truss kon ook hier weer overtuigen als full-service partner voor een rechtstreekse levering van de constructie en statische berekeningen tot en met alle toebehoren, zoals zeilen voor het dak en de zijpanelen uit gaas!

 

Details:

  • podium met dak van ronde bogen, 11x9x6 m voor een bespeelbaar podiumoppervlak van 10x8 m
  • opgebouwd met trussen uit de HD 34 serie, een van de meest gangbare truss-systemen in Dry Hire
  • een daklast van 2,1 ton is voldoende om te voldoen aan alle taken
  • gemakkelijke montage met het P2000 ground support systeem