HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

euroshop
01.01.2022 I 10:15

Wij wensen al onze klanten een voorspoedig nieuw jaar 2022

Een jaar met tal van ambitieuze projecten ligt achter ons en de positieve feedback van onze klanten heeft aangetoond dat onze inspanningen in alle opzichten hebben geloond! Wij willen ons heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld en wensen u een voorspoedig en succesvol 2022!

TD series
04.05.2021 I 12:55

Nieuwe truss systemen en systeem updates bij Naxpro-Truss!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar op maat gemaakte oplossingen in de truss-markt, zijn er drie nieuwe systeemseries in het torenassortiment van Naxpro-Truss. Vanaf nu zijn de TD34 en TD44 series beschikbaar met versterkte koordbuizen (50 x 4 mm) en diagonalen (25 x 3 mm) en de TD54 serie met massieve koordbuizen (60 x 5 mm) en diagonalen (30 x 3 mm), evenals geleidersteunen aan beide zijden.

Er is een eindframe geïntroduceerd als update voor de Naxpro-Truss GS34 en GS64 systemen. Deze series voldoen dus aan de steeds hogere eisen in de evenementenbranche en zijn dankzij hun hoge stabiliteit absoluut "state of the art"!

Alle truss-systemen zijn getest door TÜV SÜD. Het brede prestatiespectrum van Naxpro-Truss wordt gecompleteerd door individuele en snelle speciale productoplossingen. Of het nu gaat om speciale lengtes, speciale componenten of complete projectontwikkelingen - er zijn nauwelijks grenzen aan de creativiteit bij de projectplanning! Door al deze diensten heeft Naxpro-Truss zich in de afgelopen jaren onderscheiden en naam gemaakt in de sector.

Een partner waar je op kunt vertrouwen.

euroshop
01.01.2021 I 12:18

Wij wensen al onze klanten een voorspoedig nieuw jaar 2021!

Een jaar met tal van ambitieuze projecten ligt achter ons en de positieve feedback van onze klanten heeft aangetoond dat onze inspanningen in alle opzichten hebben geloond! Wij willen ons heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld en wensen u een voorspoedig en succesvol 2021!

euroshop
16.04.2020 I 12:17

Nieuwe TÜV-tests

Alle TÜV-tests voor alle huidige Naxpro Truss-systemen zijn dit jaar uitgevoerd. Om de veiligheid op het maximale niveau te waarborgen, werden de langste overspanningen uit de gepubliceerde gegevensbladen getest met de respectieve hoogste belastingscapaciteit + veiligheidsfactor.

De actuele TÜV-certificaten vindt u hier:
www.naxpro-truss.nl/downloads

euroshop
07.02.2020 I 12:21

Naxpro-Truss op de EuroShop in Düsseldorf

Wilt u een indruk krijgen van ons bedrijf, onze producten en innovaties? Bezoek ons dan op de EuroShop in Düsseldorf op 16 - 20 februari. Wij informeren u graag persoonlijk over het laatste nieuws over trussen en truss-systemen.

Hier vindt u ons:
EuroShop
16 - 20 februari 2020
Hal 4, stand B66
Düsseldorf

Alle informatie vindt u hier.
EuroShop Düsseldorf
 
Wij verheugen ons op uw bezoek!