HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

TD series
04.05.2021 I 12:55

Nieuwe truss systemen en systeem updates bij Naxpro-Truss!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar op maat gemaakte oplossingen in de truss-markt, zijn er drie nieuwe systeemseries in het torenassortiment van Naxpro-Truss. Vanaf nu zijn de TD34 en TD44 series beschikbaar met versterkte koordbuizen (50 x 4 mm) en diagonalen (25 x 3 mm) en de TD54 serie met massieve koordbuizen (60 x 5 mm) en diagonalen (30 x 3 mm), evenals geleidersteunen aan beide zijden.

Er is een eindframe geïntroduceerd als update voor de Naxpro-Truss GS34 en GS64 systemen. Deze series voldoen dus aan de steeds hogere eisen in de evenementenbranche en zijn dankzij hun hoge stabiliteit absoluut "state of the art"!

Alle truss-systemen zijn getest door TÜV SÜD. Het brede prestatiespectrum van Naxpro-Truss wordt gecompleteerd door individuele en snelle speciale productoplossingen. Of het nu gaat om speciale lengtes, speciale componenten of complete projectontwikkelingen - er zijn nauwelijks grenzen aan de creativiteit bij de projectplanning! Door al deze diensten heeft Naxpro-Truss zich in de afgelopen jaren onderscheiden en naam gemaakt in de sector.

Een partner waar je op kunt vertrouwen.