HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
Klantenopinie

Klantenopinie

Edmond de Coster
04.12.2013 I 12:06

Edmond de Coster

»Het doet me veel plezier u feedback te mogen geven over onze samenwerking.

 

Relatie tussen klant en leverancier:

Ik wil u ervoor bedanken mij zo te hebben geadviseerd dat ik (beroepsfotograaf) de best mogelijke beslissing tot aankoop uit uw assortiment kon treffen. Ik waardeer het ook dat u mij artikelen van Manfrotto hebt geleverd, die normalerwijze geen deel uitmaken van uw assortiment. Ik heb het ook zeer op prijs gesteld dat u oplossingen hebt gezocht om het transport (in dit geval de opdeling van het truss-systeem om de transportkosten te verlagen en de totale kosten renderend te maken) zo voordelig mogelijk te maken. Hoewel wij elkaar niet persoonlijk kennen, waren de telefoongesprekken heel prettig.

 

Producten:

van een uitstekende kwaliteit!! Niet alleen wat het assortiment betreft, maar ook de productie. Ook gezien de mogelijkheden om de constructie later te kunnen wijzigen.

 

Service:

voorkomend en op tijd. Het is zeer geruststellend dat ik een bevestiging van versturing per e-mail ontvang, zodra de bestelling door u wordt verstuurd.

 

Webseite:

Ik heb alle technische informatie kunnen vinden om mijn project (de montage van een truss-constructie in mijn studio) te kunnen uitvoeren.
Eindelijk heb ik een uitrusting gevonden die precies aan mijn behoeften voldoet.

 

Conclusie:

Het doet mij plezier u tot mijn leveranciers te mogen rekenen. Ik vind het alleen jammer dat er niet meer ondernemingen bestaan met uw niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.« 

 

Edmond De Coster, fotograaf