HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

Prolight + Sound 2018
Prolight + Sound 2018
19.04.2018 I 17:36

Een compleet succes: Prolight + Sound 2018

Met ruim 45.000 bezoekers en exposanten uit ca. 55 landen is de Prolight + Sound een trendsetter, maar ook een onmisbaar platform voor informatie en communicatie voor besluitmakers in de wereld van de evenemententechniek.

Ook wij hebben weer deelgenomen aan deze inspirerende en toonaangevende beurs en hebben innovatieve toepassingen voor evenemententechniek gepresenteerd. Het accent van onze beursstand lag dit jaar op trussen, rigging-toebehoren en podia. De bezoekers van onze stand konden kennis nemen van voorbeelden voor toepassingen en oplossingen om te demonstreren hoe reclameboodschappen met de juiste combinatie van licht, geluid en techniek optimaal kunnen worden geïntegreerd.

Ook voor ons is het steeds weer spannend om de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van onze trussen te plannen en uit te voeren. Spannende trends en vernieuwingen wekken steeds weer ons enthousiasme voor dit geweldige product.

Onze conclusie
Een compleet succes, met heel wat interessante gesprekken met vakmensen in een spannende en kleurrijke omgeving. Wij danken de talrijke bezoekers voor hun interesse en verheugen ons nu al op de PLS 2019!