HomeTrussOver Naxpro TrussReferentiesNewsDownloadsCatalogus bestellenContact
News

News

FHD33 plus truss
24.04.2015 I 13:21

De Naxpro Truss FHD 33+ is uit!

Het FHD 33+ truss-systeem is een absolute noviteit voor de evenementenbranche omdat het door zijn innovatieve constructie de verhouding tussen draagvermogen en hanteerbaarheid revolutioneert.

In tegenstelling tot de standaard FD 33 serie, die is voorzien van drie hoofdbuizen met een dikte van 2 mm, heeft de FHD 33+ één hoofdbuis met een wanddikte van 4 mm. De voordelen die dit met zich meebrengt, liggen voor de hand. De FHD 33+ combineert het logistieke voordeel van een 3-punts truss-systeem met de hogere belastbaarheid van een 4-punts uitvoering en dit resulteert in besparingen bij de transport- en aanschaffingskosten. En dat is nog niet alles. Ondanks het twee keer zo grote draagvermogen in vergelijking met de FD 33, het verwante lid van de serie, is de Naxpro Truss FHD 33+ volledig compatibel met de FD/HD 33 en dit levert een ongekende flexibiliteit op bij een minimum aan laadruimte.

 

De voordelen:

  • twee keer zoveel draagvermogen als een FD 33 truss-systeem*!
  • de bracings lopen parallel voor een betere lastoverbrenging!
  • met het lichte gewicht van een 3-punts truss-systeem, maar met de sterkte van een 4-punts uitvoering!
  • 30% minder laadvolume vereist dan bij een 4-punts truss-systeem van dezelfde bouwwijze*!
  • combineerbaar met de FD 33 en HD 33!
  • ideaal vanwege minder laadvolume!

 

* Twee maal zoveel draagvermogen vanaf een spanwijdte van 10 m in vergelijking met een FD 33 truss-systeem bij slechts 70% laadvolume ten opzichte van een 4-punts systeem uit de FD 34 serie.

 

Nog meer informatie vindt u hier!